Elokuvateattereissa 4.5.2018

Näytökset

Tästä näet elokuvan näytökset ympäri Suomen. Valitse haluamasi näytös ja siirry teatterin sivuille!

Minä, Simon

Love, Simon

Jokainen ansaitsee suuren rakkaustarinan, mutta Simonille asia ei ole ihan niin yksinkertainen. Kukaan ei nimittäin vielä tiedä hänen pitävän pojista. Simon on myös rakastunut netissä, eikä hänellä ole aavistustakaan pojan henkilöllisyydestä. Asioiden ratkaiseminen osoittautuu hulvattomaksi, pelottavaksi ja ennen kaikkea elämää mullistavaksi. Becky Albertallin menestysromaaniin Minä, Simon, Homo Sapiens perustuva elokuva on hauska ja sydämellinen tarina aikuistumisesta, itsensä löytämisestä ja rakastumisesta. Elokuvan on ohjannut Greg Berlanti (Dawson´s Creek, Brothers & Sisters).

Elokuvateattereissa 4.5.2018

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Greg Berlanti

Käsikirjoitus: Elisabeth Berger, Isaac Aptaker (perustuu Beck Albertallin romaaniin)

Näyttelijät: Nick Robinson, Katherine Langford, Jennifer Garner, Josh Duhamel

Genre: Draama

Kesto: 110 min

Tuotantomaa: Yhdysvallat

Tuotantovuosi: 2018

Ikäraja

"Nick Robinsonin esittämä Simon on viehättävä ilman liiallista yrittämistä. Simoniin on helppo kiintyä ja tarinassa kulkee mielellään hänen rinnallaan."

Seiska / ND

"Tästä elokuvasta tulee lajinsa klassikko. Minä, Simon ei ole ainoastaan parhaita amerikkalaisia teinileffoja vuosiin. Se on myös ensimmäinen suuren Hollywood-studion tekemä teinileffa, jonka päähenkilö on homoseksuaali."

IS / TP

"Minä, Simonia voi pitää isolla todennäköisyydellä 2010-luvun sukupolvikokemuksena ja välittömänä klassikkona. "

Episodi / NI

"Ihmisten yhdenvertaisuutta korostavasta elokuvasta jää hyvä mieli."

HS / PA

"Vaikka herkkä ja lämminhenkinen nuorisokuvaus maalaa hyvin spesifiä ajankuvaa hetkestä, jona erilaisuus voi tuntua pelottavalta, tarjoaa se myös sekä nuorille että heidän vanhemmilleen ohjenuoran siinä luovimiseen."

filmgoer.fi / KK

Elokuvateattereissa 4.5.2018

Top