Komedia suomalaisesta miehestä.

Uusi kotimainen komedia Villestä (Jussi Nikkilä), tämän rokkari-isästä (Ville Virtanen) ja amerikkalaisesta Sarasta (mm. Lost-tv-sarjasta tuttu Emilie de Ravin), joka sekoittaa sekä isän että pojan pään. Herkullisissa sivurooleissa mukana ovat Tiina Lymi, Jussi Lampi, Jani Volanen, Janne Reinikainen ja Jessica Grabowsky.

Villen tapaa ihanan amerikkalaisen tanssinopettajan, Saran, joka hurmaa hänet ensi silmäyksellä. Tilanne mutkistuu, kun pihaan karauttaa Mustangillaan Villen isä, hiipunut rocktähti Taisto, jota Ville ei ole nähnyt vuosiin. Ujon Villen on otettava itseään niskasta kiinni tehdäkseen tuttavuutta Saraan, mutta tilanne vaikeutuu entisestään, kun Taistokin iskee silmänsä vaaleaan kaunottareen. Pian isä ja poika kilpailevat saman neidon huomiosta. Kuka lentää kohti unelmiaan ja kenen kanssa?

Hulluna Saraan on kotimaisilla eturivin näyttelijöillä varustettu raikas komedia, jonka naispääosassa nähdään mm. huippusuosituista tv-sarjoista Lost ja Roswell tuttu Emilie de Ravin. Pussikaljaelokuvassa viimeksi valkokankaalla nähty Jussi Nikkilä ja pitkästä aikaa komediaa tekevä Ville Virtanen (mm. Sovinto, Paha perhe) esittävät poikaa ja tämän isää, jotka päätyvät erikoisen ja hupaisan kolmiodraaman pyörteisiin.

 
 

Isää ja poikaa esittävät Virtanen ja Nikkilä toimivat rooleissaan täydellisesti yhteen." - PL, Episodi

 

...isän ja pojan monimutkainen suhde on käsitelty aidosti ja koskettavasti. - PL, Demi

 

Hersyvän hauska hyvän tuulen komedia... Hollywood-kaunotar Emilie de Ravin onnistuu roolissaan hienosti... - JS, stara.fi

 

Suomenkielinen nimi:
Hulluna Saraan
Alkuperäinen nimi:
Love and Other Troubles
Ohjaus:
Samuli Valkama
Pääosissa:
Emilie de Ravin, Jussi Nikkilä, Ville Virtanen, Tiina Lymi, Jussi Lampi, Jani Volanen
Tuotantovuosi:
2011
Tuotantomaa:
Suomi
Genre:
Komedia
Käsikirjoittaja:
Samuli Valkama, Katri Manninen
Ensi-ilta:
27.1.2012
Ikäraja:
K7
Kesto:
1h 31min