Uutiset

SuomiRock valloittaa kotikonsolit

 

(13.8.2008)

PlayStationin ensimmäinen täysin kotimainen versio SingStarista, SingStar SuomiRock, julkaistaan tänään 13. elokuuta. Luvassa on nipullinen suomirockin helmiä maan tunnetuimmilta tähdiltä, aina Paula Koivuniemestä Kotiteollisuuteen. Kolmestakymmenestä kappaleesta koostuva soittolista tarjoaa tuttuja säveliä niin nuorille kuin vanhemmillekin suomirockin ystäville.

Vaikka festarikesä kääntyykin syksyyn, voi suomirockista nauttia vielä täysin rinnoin omassa olohuoneessa. Kotifestarit voi polkaista käyntiin kattavasti halki tyylilajien ja vuosikymmenten. Klassikoita fanittavat pelaajat voivat valita Eppu Normaalin ja CMX:n kestohittejä tai heittäytyä tulkitsemaan Stellan ja Apulannan uudempia menestyksiä. PlayStation 2:lle tehdyssä pelissä on SingStarille tuttuun tapaan yksin- ja kaksinpelivaihtoehdot, joten Rusketusraitoja pääsee revittelemään yhdessä kaverin kanssa samalla kun laulutaidot laitetaan paremmuusjärjestykseen korkeimman pistemäärän mukaan.

Toni Virtanen Apulannasta lähti mielellään mukaan SingStarin SuomiRock versioon. – "Mielestäni tässä pelissä on hienointa se, kun sukulaisten lapset saavat SingStarin joululahjaksi ja sitten he illanistujaisissa nöyryyttävät minua omilla biiseilläni. "

SingStar-pelit ovat olleet valtaisa myyntimenestys ympäri maailmaa ja halki kohderyhmien. Ne ovat osa jatkuvasti kasvavaa seurapelaamisen trendiä. Maailmanlaajuisesti SingStar-pelejä on myyty jo yli 12 miljoonaa. PlayStationin markkinointipäällikkö Suman Rath uskoo SuomiRockin kolahtavan kotimaista musiikkia rakastavaan kansaan.

- "Artistien ja kappaleiden valintaan on todella panostettu sekä pyritty huomioimaan mahdollisimman laaja käyttäjäkunta. SuomiRock tulee olemaan kotibileiden takuuhitti, mutta myös koko perheen yhteinen viihdyttäjä."Singstar mukana Idolsin koelauluissa

Tampereen Idols koelauluihin osallistuneet pääsivät kokeilemaan SingStar SuomiRockia etukäteen. Iso osa idoliehdokkaista valitsi kilpailukappaleensa listalta, johon kuului muun muassa Tik Takin, Maija Vilkkumaan ja Uniklubin tuotantoa. Kilpailijoiden vastaanotto oli innostunut.

- "Hauska saada kotimaista musiikkia myös SingStariin. Listoilta näyttää löytyvän todellisia kotikaraoken helmiä, joista on helppo innostua. Biisit ovat kaikille tuttuja ja helposti laulettavia, joten kynnys tarttua mikkiin ja haastaa kaverit on matala", kommentoi eräs koelauluun osallistuneista.SingStar SuomiRock kappaleet:

Apulanta – Pahempi Toistaan
Apulanta – Viisaus Ei Asu Meissä
Ari Koivunen – Hear My Call
CMX – Ruoste
Don Huonot – Hyvää Yötä Ja Huomenta
Egotrippi – Matkustaja
Eppu Normaali – Vuonna ’85
Hanna Pakarinen – Leave Me Alone
Indica – Linnansa Vanki
Irina – Kymmenen Kirosanaa
Kotiteollisuus – Tämän Taivaan Alla
Kotiteollisuus – Helvetistä Itään
Leevi and the Leavings – Pohjois-Karjala
Leevi and the Leavings – Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla Jurvanen
Lovex – Guardian Angel
Maija Vilkkumaa – Ingalsin Laura
Neljä Baritonia – Pop-musiikkia
Neljä Ruusua – Hunningolla
Neljä Ruusua – Valuva Taivas
Paula Koivuniemi – Kuuntelen Tomppaa
PMMP – Rusketusraidat
PMMP – Tässä Elämä On
Popeda – Tahdotko Mut Tosiaan
Stella – Aamun kuiskaus
Stella – Korkokengät
TikTak – Heilutaan
TikTak – Lopeta
Uniklubi – Huomenna
Von Hertzen Brothers – Let Thy Will Be Done
Yö – Rakkaus On Lumivalkoinen 

Lue lisää
PlayStation »

 
hollywood

24.2.2017

Mark Wahlberg

Mark Wahlbergin tähdittämä AJOJAHTI elokuvateattereissa nyt

Lue koko juttu